Familie

Hvis du kan ligge urolig om natten og vil ha litt ekstra plass å boltre deg i, så er en 160 seng den perfekte størrelsen for deg. Denne typen seng er stor nok til at du kan strekke deg ut og spre deg utover, men samtidig er den liten nok til at den ikke tar opp hele rommet. På den måten kan du både sove godt og ha plass til andre møbler på soverommet, som nattbord. Det er viktig at kroppen får nok restitusjon, så du har nok energi til neste dag og kan få mest mulig ut av dagstimene. Derfor er du nødt til å sove nok og sove godt. Du vil ikke gå på akkord med kvaliteten når du velger denne sengen. Uansett hvilken seng du velger, er de utformet på bakgrunn av kunnskap om søvn og hvordan denne kan optimaliseres, slik at du har mulighet til å få den beste nattesøvnen. Det er en innovativ tankegang som har resultert i senger med fjærsystem med 7betterTM komfortsoner. Disse syv sonene er delt inn etter kroppens ulike behov for støtte. For eksempel trenger skuldrene mindre støtte enn korsryggen, og derfor er ikke delen rundt skuldrene like fast som rundt korsryggen. Denne inndelingen av fjærer gir økt blodsirkulasjon og optimal trykkavlastning, slik at du sover bedre.

Høres dette ut som noe for deg, så finner du her den perfekte 160 seng.

De negative konsekvensene av en dårlig natts søvn

En god natts søvn er veldig viktig for kroppen og helsen din. Sover du dårlig over en lengre periode vil du først og fremst oppleve tretthet i løpet av dagen. Mangel på søvn kan også ha negative konsekvenser for helsen din. Dette kan bidra til utvikling av sykdommer som diabetes type 2 og depresjon. I tillegg kan for lite søvn øke risikoen for overvekt. En god natts søvn lar hjernen og kroppen hvile, og på denne måten kan du unngå disse negative tingene som du kan få av for lite og dårlig søvn. Så du kan gjøre noe godt for deg selv og få en 160 seng med stor fordel.

Velg en 160 seng til soverommet ditt

Du kan dermed unne deg en stor fordel med en 160 seng av god kvalitet, som du kan ha glede av i mange år. Du kan finne både en rammemadrass eller en justerbar seng. Noen modeller har også flere muligheter, som gjør at du kan skreddersy din 160 seng slik at den blir akkurat slik du vil ha den. Du kan også velge mellom flere farger på trekket og ulike typer ben. Disse sengene er grundig testet før de settes i produksjon og laget av solide og slitesterke materialer. Du bestemmer også selv hvor myk eller fast den skal være, slik at du har mulighet til å få den mest optimale støtten og komforten når du sover. Det kan imidlertid være vanskelig å vite hvilken fasthet du trenger. Dette er veldig individuelt da noen foretrekker å ligge mykt, andre foretrekker å ligge hardere og noen er et sted midt i mellom. Uansett hvilken type seng du leter etter, kan du her finne en som dekker dine ønsker og behov. Med den rette 160 sengen er perfekt søvn garantert hver natt.