Familie

Å lære seg å dekorere interiøret sitt hjem er ikke alltid like enkelt. Det finnes tusenvis av ulike møbler og dekorasjoner å velge mellom. Du må tenke på hva du har på gulvet, på veggene og hvor tv-en skal stå. Noen velger til og med å ikke ha tv i hjemmet sitt. Måten å designe sitt eget hjem på er virkelig endeløs.

Mange lever i dag i hjem med lite plass, så da er det viktig å tenke på å bruke plassen så effektivt som mulig. Sørg for å ha nok hyller, og heng skap på veggene hvis du trenger det. Du kan montere en elektrisk peis i veggen, og få rikelig med varme samtidig som du får gleden av de naturlige flammene til din elektriske peis

Velg riktige møbler

Det er veldig viktig å velge møbler av god kvalitet. Dersom du har god råd, er det lurt å velge møbler av god kvalitet, og som varer lenge. Sjekk opp materialene før du kjøper, og se om du kan matche material og design på møblene. Kjøper du møbler av god kvalitet, investerer du penger for fremtiden og øker verdien på hjemmet ditt

Er du kanskje ung og student? Eller kanskje har du nettopp kommet ut i arbeidslivet? Da har du kanskje ikke råd til å kjøpe de aller dyreste møblene med en gang. Du kan fortsatt dekorere og perfeksjonere interiør designet ditt ved å tenke nytt og kreativt. Mange butikker kommer ofte med gode tilbud du kan benytte deg av, og det er selvfølgelig mye møbler av god kvalitet og finne på bruktmarkedet.

Dekorer med planter

Har du grønne fingre, er planter en utmerket måte å gjøre hjemmet ditt mer koselig. Plasser plantene rundt møblene dine. Har du planter som trenger varmere klima, kan dem for eksempel stå på trygg avstand ved siden av de elektriske peis.

Planter i hjemmet bidrar til en romslig, estetisk og koselig atmosfære. Samtidig gir det deg et inneklima med gode dufter.

Ha masse pynt

Et veldekorert rom sørger for koselig atmosfære, samtidig som det sjarmerer gjestene dine. Et hjem med pynt av høy affeksjonsverdi skaper et hjem med mye personlighet.

Levende lys gir rom for varme farger og beroligende stemning. Du kan også velge stearinlys med ulike dufter.

Heng malerier, bilder og annen pynt på veggen for å fylle tomrommet på veggene. Plasser også kanskje bøker eller andre ting i hyllene. Å vise fram sine interesser og kunst, forteller gjestene dine mye om deg og din personlighet. Å ha et veldekorert øker livsgleden og imponerer gjestene dine.